Tech Group byter namn

I går var det dags för en av våra samarbetspartners, Tech Group att byta namn. Från och med nu heter de Nätverket SIP. SIP står för Samverkan I Praktiken och de finns på följande länk: http://www.natverketsip.se/.

50779-19

Varför nytt namn? Så här skriver de själva i ett mailutskick:

"Tech Group har under många års tid förknippats med att vara en “teknikgrupp”. Det stämde de första åren men allt eftersom vi utvecklats så har vi börjat arbeta mer och mer med samhällsförändringsfrågor.

Hela vår själ lever så klart vidare, fast nu under Nätverket SIP! Vi fortsätter tänka nytt, göra annorlunda, uppfinna och bryta mönster. Vi arbetar för och av ungdomar och använder digitala medier för att höja effektiviteten. Vi fortsätter utveckla och nappa på alla tänkbara olika idéer."

Ser man på den nya hemsidan imponeras man av den mängd olika aktiviteter som de är inblandade i. Där finns också samarbetet med Ung Kommunikation beskrivet. I morgon träffar projektansvariga från SIP ett antal lärarstudenter för att gemensamt tänka till, vilka aktiviteter som kan initieras för lärarstudenterna som helhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback