Mera information

Projektet har fortfarande inte kommit igång. Idag skickade jag upp en reviderad budget till KK-stiftelsen. Vi sökte 12 miljoner i finansiering från KK-stiftelsen, där lärosätena står för lika mycket i medfinansiering, en omslutning i projektet på 24 miljoner. Vi fick en minskning av projektet med 500000, vilket innebär att projektbudgeten minskar med 1 miljon till 23 miljoner.
Vi gör en långsam start av projektet, helt i linje med KK-stiftelsen. Vi börjar denna vecka med information till referensgrupperna där vi inbjuder till ett webbmöte över Marratech den 10 februari. Nästa steg är ett gemensamt möte i Kalmar den 3 mars.
Jag ska också börja arbeta på en plan över de informationsinsatser på respektive lärosäte som nu omedelbart måste göras. Eftersom lärosätena går in med medfinansiering måste ansvaret klargöras ute på institutionerna.
Vi har också lämnat in en anmälan till NetLearning-konferensen i Ronneby den 8-10 maj. Vi har en gemensam session tillsammans med de andra KK-projekten.
Nu börjar information läggas ut på Kollegiet där respektive projekt presenteras. Läs mera på:
Kollegiet, IT i lärarutbildningen

I dag var jag på arbetsgruppen för Mediehuset på Vidéum. Där finns representanter för olika organisationer som har intresse av att utveckla en spännande verksamhet knutet till nya medier: SVT, Reaktor Sydost, SSKL, Växjö universitet, Länstyrelsen, Interactive Institute, Nordic Business Institute. Arbetsgruppen leds av Stefan Uppman, Vidéum Sience Park.
Diskussionen om innehållet i det nya huset är fortfarande oklar. Klart är dock att det inte ska vara en angelägenhet för bara Växjö. Siktet är inställt på en större region. Vi följer och deltar i arbetet för att se på vilket sätt vårt projekt kan länkas till utvecklingsplanerna.

Ett stort grattis till Reaktor Sydost och stödet från Filminstitutet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback