Aktiviteterna börjar

Terminen börjar. Lärare är  igång med planering. I Kalmar har studenterna redan kommit. I Växjö kommer studenterna i nästa vecka.

Vår nya webb är nu uppe. Adressen är:
www.ungkommunikation.se
Vi hoppas att den ska bilda ett kraftfullt nav i hela denna satsning som faktiskt pågår till 30 mars 2011.

Merparten av studenterna som börjar nu kommer att ha med Ung kommunikation under hela sin utbildningstid. Därför är det viktigt att väcka ett intresse från början. Förhoppningen är att få studenter intresserade av att delta i aktiviteter även utanför den kursplanebundna tiden. Vi funderar över olika typer av "stimulanspaket". Men arbete i utvecklingsprojekt är i sig meriterande och därför borde det finnas studenter som är lockade av utmaningen.
Förutom att nå studenterna är lärarutbildare, VFU-lärare och ledningsgrupper i olika organisationer och på skilda nivåer, viktiga att nå med information.

Det finns ett antal ansökningar om temagrupper som kommer att behandlas av ledningsgruppen under de närmaste veckorna. Beskrivningar kommer att finnas på webben.

Kompetensutvecklingsinsatserna startar. Först ut är den högskolepedagogiska kursen Flexibelt lärande och mentorskap i IKT-stödd utbildning som är ett samarbete mellan lärosätena i sydost. I denna kurs är även VFU-lärare inbjudna att delta. 28 anmälningar så här långt. Fortfarande återstår några dagar att anmäla sig, senaste anmälningsdag 31/8. Läs mer här.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vill bara skriva att jag tycker loggan är enkel och snygg.

Peter K

2006-08-23 @ 15:32:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback