Ledningsmötet

I fredags hade vi ledningsmöte i Kalmar. Mötet dominerades av diskussioner om de gjorda utvärderingarna av Apel och KK-stiftelsen som nu sammanfattas i det kommande analysseminariet på onsdag. Vi ser hur värdefull dialogen är med Apel för att få syn på styrkor och svagheter. Till analysseminariet är det främst tre perspektiv att fokusera på: delaktighet, förankring och implementering.

Ledningsgruppen gjorde även en genomgång av alla temagrupper. Status, uppföljning och eventuell fördjupning. Till sommaren fullföljer Helene med den ekonomiska uppföljningen. Det framgår vid genomgången att vi fortfarande har områden att bearbeta och som i hög grad har med digital kompetens och ung kommunikation att göra. Spel är ett exempel, flera ämnesfördjupningar saknas, även koppling till sökning och källkritik skulle behöva bearbetas mer.

Vi planerar att starta en rapportserie där vi presenterar olika intressanta artiklar. Först i raden är ByBoos slutrapport som innehåller en spännande genomgång av mobbning och med vilket perspektiv vi ska betrakta mobbning som görs via mobil eller internet. Vi siktar på att den blir klar till höststarten.

image84

Snart dags för publicering av nya webben. På onsdag öppnar vi den på vår webbadress www.ungkommunikation.se. Carina har jobbat hårt med upplägg och överflyttning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback