Grattis Nätverket SIP

Nätverket SIP har vunnit den svenska nomineringen till European Enterprise Award 2009/2010 och kommer att representera Sverige vid den internationella uttagningen i Bryssel i februari 2010. Juryns motivering lyder:

"Nätverket SIP, är en nyskapande framtidsorganisation som arbetar med digitala medier och ny metodik i sitt stöd till utbildning och entreprenörskap. Nätverket genomsyras av inspiration, ett hållbart tankesätt och arbetssätt. Nätverket har lyckats initiera och skapa nya gränsöverskridande relationer och verksamhetsområden mellan universitet och lokala/kommunala aktörer och mellan privata, offentliga och ideella sektorer. Genom sitt engagemang att utveckla och förbättra samhället har man med entreprenörskap lyckats med att såväl skapa företag som att arbeta mot ett utanförskap. Att som SIP arbeta i nätverk är en styrka och ett effektivt sätt att vinna framgång när man snabbt vill nå resultat."

Nätverket SIP är väl värd utmärkelsen och vi håller tummarna i februari. Det samarbete som Ung Kommunikation haft med Nätverket SIP har varit värdefullt och på många sätt bidragit till en ökad förståelse för unga människors sätt att, med nya okonventionella metoder, använda och utnyttja digital medier för att uppnå uppsatta mål. Inspirerande har också varit att följa deras initiativ för en ökad förståelse mellan generationer och nu senast också arbetet mot utanförskap och segregering.

Kommentarer
Postat av: Sofie Sjöstrand

Tack så jättemycket för att ni uppmärksammat detta! Vi är själva väldigt glada och hoppas såklart att vi går vidare i den internationella tävlingen!

/Sofie på SIP


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback