Släktband

Det finns många intressanta program på radio. Det är en fantastisk service att man kan gå tillbaka och lyssna igen, ladda ned som podradio eller gå till hemsidan för programmet och få ytterligare information.

Jag lyssnade på Släktband från den 5 februari. Ett inslag var från Nordiska museets arkiv. Ända sedan 1928 har museet bett människor berätta om sina liv. Man har ställt frågor av olika slag och bett meddelarna skicka in sina svar. Här finns en unik beskrivning av människornas tankar om olika ämnen och vid olika tider. Intresset är stort att skriva om sig själv och sitt liv. Är man intresserad av att delta i meddelarverksamheten kan man ta kontakt med Nordiska museet.

Att intresset är stort att skriva om sig själv och sitt liv är inte förvånande. Det märks inte minst på bloggandet. Tekniken förändras och ger helt nya möjligheter, men i grunden är det samma intresse att dela med sig av sina tankar och erfarenheter. Och nu finns en mycket större publik. Chansen att någon därute är intresserad av just dina tankar är ganska stor. Speciellt eftersom det är så lätt att länka mellan olika bloggar. Har du ett intresseområde och hittar någon som skriver om detta, finner du strax 10 till som skriver om samma sak. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback